Het instapmodel voor een hoogwaardige poetsbehandeling waarbij de nadruk ligt op het exterieur van de auto. Deze dagbehandeling zal de lak verfrissen en de glans terugbrengen. Uw auto wordt weer showroom proof.

Basic Detail Pakket

Hoge druk wash en Car Wash


Hoge druk wash & Car wash.

De eerste stap van de behandeling is een grondige wasbeurt van het exterieur. Al het vuil, insecten, olie en andere verontreinigingen worden verwijderd en doordat we gebruik maken van hoogwaardige Cartec shampoo wordt een glanzende beschermlaag gecreëerd. Vervolgens behandelen we krasjes in de lak met een 1-staps polijsting. Eveneens worden hologrammen, fijne polijstkrassen en oneffenheden duurzaam verwijderd. Het resultaat: een krasvrije en glanzende lak.

Basic Detail


Reinigen sponningen & kunststof onderdelen

De sponningen van de deuren, motorruimte en kofferbak worden netjes gereinigd. Ook de kunststof onderdelen worden gereinigd en de kleur en glans worden herstelt.

Waxbehandeling

Na een grondige reiniging krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzende lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Tevens worden uw velgen gereinigd.

Interieur


Interieur reiniging

Het volledige interieur wordt tot in detail onder handen genomen en voorzien van de interieur behandeling, voor een schoon en fris resultaat.