Deze driedaagse behandeling voor uw auto biedt een extreem hoogwaardige detailafwerking. Driestaps polijsting, maximale swirl-,
lak- en glanscorrectie en een uniek hoogwaardige afwerking met Ceramic Guard nano coating.

Supreme Detail Pakket Incl. Nano Coating!

Wielreiniging


Hoge druk wash & Car wash.

Een grondige wasbeurt met hoogwaardige Cartec Shampoo en een insect- en asfaltbehandeling maakt het exterieur vuilvrij. Met een 3-staps polijstbehandeling zorgen we bovendien voor een glanzende en krasvrije lak.

Cartec Vinyl behandeling en uitgebreide wielreiniging

Met de Cartec Vinyl behandeling worden alle kunststof onderdelen van uw auto gereinigd en beschermt. Uw banden, velgen en wielmoeren worden uitgebreid gereinigd en behandeld met Cartec Teflon Wax. Na de behandeling worden de wielmoeren nagezet.

Wielreiniging

Uw banden, velgen en wielmoeren worden gereinigd. Daarnaast worden de velgen behandeld met Cartec Teflon Wax. Na de behandeling worden de wielmoeren nagezet.

Cartec


Waxbehandeling met Ceramic Guard Coating

Uw lak krijgt met de nano coating een permanente beschermlaag die de inwerking van vogelpoep tegengaat. De coating is extreem water- en vuilafstotend en geeft de lak een ongekende kleurdiepte en glans. De coating is daarnaast zeer krasbestendig.

Reiniging sponningen en motorruimte

De sponningen van de deuren, motorruimte en kofferbak worden gereinigd. We duiken onder de motorkap voor een diepe reiniging van de motorruimte. Eveneens krijgt de motor een dressing en lansbehandeling.

Interieur reiniging

Het volledige interieur wordt onder handen genomen en voorzien van de interieur behandeling.
Op verzoek kan de interieur behandeling worden uitgebreid met een aantal opties.

 

Ceramic Guard Nano Coating


Optioneel
  • +36 Ceramic Guard 4 life behandeling
  • Cartec vlekbehandeling
  • Uitgebreide lederbehandeling